Goodiebox -käyttöehdot

Nämä ehdot koskevat verkkosivustoa www.goodiebox.fi, verkkosivustolla tarjottavia tilauspalveluita ja tilaustuotteita. Ole hyvä ja lue nämä ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa tai tekemällä Goodiebox-tilauksen, hyväksyt käyttöehdot ja sitoudut niihin. Goodiebox suosittelee, että tulostat kopion näistä ehdoista. Haluamme huomauttaa, että ehtoja ei ole aina helppo ymmärtää. Asianajajat ovat laatineet nämä ehdot ja ne suojaavat sinua kuluttajana. Siksi on tärkeää, että ymmärrät kaikki yksityiskohdat. Jos sinulla on kysyttävää käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Autamme mielellämme.

1. Tietoja meistä

GOODIEBOX APS - CVR NO. 34 08 72 88
ARTILLERIVEJ 86, 5. kerros, 2300 COPENHAGEN S
SÄHKÖPOSTI: [email protected] Paikka: KÖÖPENHAMINA

2. Sopimuksen syntyminen, jäsenyys ja tilausehdot

2.1. Tilaajan ja palveluun rekisteröityneen henkilön on oltava vähintään 18-vuotias. Tämän verkkosivuston kautta voit ainoastaan tehdä tilauksia Suomeen.

2.2. Kun olet tehnyt Goodiebox-tilauksen verkkosivuston kautta, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen. Tilaussopimus syntyy ja nämä tilausehdot astuvat voimaan, kun Goodiebox lähettää sinulle tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

2.3. Tilaussopimus tarkoittaa, että tuotteet toimitetaan kerran kalenterikuukaudessa määrittämääsi osoitteeseen. Tietyt erikoistilaukset (kuten lahja- / lahjapalvelut) voivat olla rajoitettu yhteen toimitukseen, joten sopimus koskee vain kyseistä toimitusta ja päättyy automaattisesti. Goodiebox-tuote koostuu yleensä useasta (5-7) eri tuotteesta, jotka toimitetaan erityispakkauksessa - Goodieboxissa. Tuotteet voivat olla erikoiskokoja, mukaan lukien täysikokoisia ja matkakokoisia. Paketin sisällön yllätyksellisyys on oleellinen osa Goodiebox -konseptia.

2.4. Pidätämme oikeuden olla tekemättä sopimusta kanssasi ilmoittamatta syytä.

3. Hinnat

3.1. Lukuun ottamatta selkeitä kirjoitusvirheitä, verkkosivustolla ilmoitetut hinnat ja toimituskulut ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

3.2. Tilauksen hinta koostuu normaalisti kuukausihinnasta. Tilauksesi hinta mainitaan rekisteröinnin yhteydessä, kun olet tekemässä Goodiebox-tilausta.

3.3 Goodieboxilla on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja sekä Paketin tilaushintoja ja käyttöehtoja. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, palvelun verkkosivuilla (www.goodiebox.fi) tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana, ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Tilaajalla on muutoksesta tiedon saatuaan oikeus irtisanoa tilauksensa ilmoittamalla Goodieboxille irtisanomisesta 20 päivän kuluessa muutosilmoituksen lähettämisestä.

3.4 Henkilökohtaisen HappyInvite-linkkisi tarkoitus on houkutella mukaan uusia jäseniä ja kerryttää Goodiepoints-pistesaldoasi omien viestintäkanaviesi välityksellä. Ethän siis jaa linkkiä myynnillisissä tarkoituksissa esimerkiksi Goodieboxin SoMe-postauksissa (poikkeuksena Goodieboxin omat HappyInvite-postaukset). Tällä haluamme välttää Goodiebox-nimen väärinkäytöksen ja mahdolliset URL-kirjoitusvirheistä koituneet haitat.

4. Maksu

4.1. Kun teet Goodiebox-tilauksen, sitoudut maksamaan normaalin tilausmaksun tilauksen päättymiseen asti.

4.2. Ensimmäinen kuukausimaksu maksetaan heti liittymisen yhteydessä ja seuraavat kuukausimaksut maksetaan yleensä kunkin kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Mikäli Goodiebox-tilaustasi ei hyväksytä (katso kohta 2.4), maksua ei veloiteta. HUOM. Jos teet tilauksen ennen kuluvan kuukauden Goodiebox-tuotteiden paljastusta, veloitamme ja toimitamme viimeisimmän Goodieboxin (mikäli bokseja on vielä jäljellä) ja sen jälkeen tulevan kuukauden Goodieboxin. Veloitusten välillä on noin seitsemän päivää.

4.3. Maksu on suoritettava luotto- tai pankkikortilla. Hyväksyt, että voimme veloittaa säännöllisen tilausmaksun luotto- tai maksukortiltasi ilman erillistä valtuutusta, kunnes muutat maksua verkkosivuston kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] (sillä oletuksella, että Goodieboxille on annettu kohtuullisesti aikaa muuttaa veloitusta).

4.4. Maksu voidaan suorittaa myös Goodieboxin myöntämällä lahjakortilla tai tositteella (kyseisessä tositteessa tai lahjakortissa vahvistettujen ehtojen mukaisesti).

4.5. Pidätämme oikeuden suorittaa tilaajalle luottotarkistuksen.

4.6. Jos joudut vaihtamaan (mukaan lukien poistamaan tai uusimaan) luotto- tai maksukorttisi, voit tehdä muutokset kirjautumalla Goodibox-tilillesi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] (olettaen, että Goodieboxille on annettu kohtuullisesti aikaa muutoksen tekoon).

4.7. Huomaa, että uusia tarjouksia ja alennuksia ei voida yhdistää olemassa oleviin alennuksiin tai tarjouksiin.

5. Toimitusaika

5.1. Kun olet tehnyt tilauksen, saat Goodiebox-paketin kuukausittain. Riippuen tilauksenteko ajankohdasta, saatat saada ensimmäisen Goodieboxisi kuluvan kuukauden aikana tai vaihtoehtoisesti seuraavassa kuussa. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan saamassasi toimitusvahvistuksessa.

5.2. Mikäli kuluvan kuukauden Goodiebox-tuote on loppuunmyyty tilauksentekohetkellä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta kyseistä Goodiebox-tuotetta. Tällöin tilausmaksua ei makseta kyseisestä kuukaudesta.

6. Irtisanominen ja automaattinen uusiminen

6.1. Sinulla ja Goodieboxilla on oikeus keskeyttää tilaus milloin tahansa.

6.2. Voit peruuttaa tai laittaa tilauksesi tauolle täältä: https://www.goodiebox.fi/comebacksoon. Huomioithan, että Goodiepoints-pisteesi säilyvät, jos laitat tilauksen tauolle, mutta valitettavasti menetät pisteesi, jos peruutat tilauksesi kokonaan.

7. Peruuttamisoikeus

7.1. Jos olet asiakas, voit muuttaa mieltäsi 14 päivän kuluessa ("peruuttamisoikeus") päivästä, jona olet saanut Goodiebox-tuotteen. Peruutusajan tulee sisältää vähintään seitsemän työpäivää.

7.2. Voit käyttää peruuttamisoikeuttasi vain, jos Goodiebox-tuotteet ovat ehjiä, muuttumattomia ja alkuperäispakkauksissaan. Jos Goodiebox-tuote on vaurioitunut tai sitä on muutettu tuotteen tarkastamiseen vaadittavien toimenpiteiden takia tai olosuhteista, jotka eivät ole sinun hallinnassasi voit käyttää peruuttamisoikeutta.

7.3. Voit käyttää peruuttamisoikeuttasi ottamalla meihin yhteyttä ennen peruuttamisajan umpeutumista ja palauttamalla meille Goodiebox-tuotteen maksutta palautustarralla, jonka saat meiltä. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Tuote voidaan palauttaa osoitteeseen: Goodiebox ApS, c / o ALPI, Greve Main 32, 2670 Greve.

7.4. Jos käytät peruuttamisoikeuttasi, Goodiebox palauttaa summan, jonka olet maksanut Goodiebox-tuotteesta palautuskäytäntöjen mukaisesti (katso kohta 9 alla).

7.5. Tiedot lakisääteisestä peruuttamisoikeudesta löytyvät myös tilausvahvistuksesta, jonka saat meiltä.

8. Valitukset

8.1. 15. helmikuuta 2016 alkaen kaikki EU-kuluttajat saivat käyttöönsä yhteisen eurooppalaisen valitusportaalin, jonka avulla he voivat ottaa suoraan yhteyttä muiden EU-maiden yrityksiin. Eurooppalaisen valitusportaalin tavoitteena on helpottaa sekä kuluttajien että verkkokauppojen valituskäytäntöä. Sinulla on ilman muuta käytössäsi myös tämä vaihtoehto. Linkki valitusportaaliin löytyy tästä: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Toivomme kuitenkin, että jos sinulla on risuja tai ruusuja, otat suoraan yhteyttä meihin. Se on sinulle nopeampaa ja me autamme mielellämme!

9. Palautusoikeus

9.1. Jos käytät peruuttamisoikeuttasi ja palautat Goodieboxin (katso kohta 7), palautamme summan viipymättä, viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet palautetun Goodiebox-tuotteen. Hyvitämme Goodiebox-tuotteen hinnan toimituskuluineen. Lähetämme sinulle boxin palautusta varten tarran, jolla voit palauttaa boksin maksutta.

9.2. Jos palautat Goodiebox-tuotteen meille jostakin muusta syystä (esimerkiksi koska uskot Goodiebox-tuotteen olevan viallinen), tutkimme palautetun Goodiebox-tuotteen ja lähetämme sinulle sähköpostia kohtuullisen ajan kuluessa koskien takaisinmaksuasi. Palautamme veloituksen mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olemme saaneet tiedon, että osto on peruutettava. Korvaamme Goodiebox-tuotteen hinnan, kaikki toimituskulut ja kohtuulliset kustannukset, jotka aiheutuivat, kun palautit Goodiebox-tuotteen meille.

9.2.1. Teemme palautuksen saman maksutavan kautta, jota käytit maksaessasi meille.

10. Vastuullisuus

10.1. Jos olet kuluttaja, vastuumme toimitetuista Goodiebox-tuotteista määräytyvät Tanskan ostolain (LBKG 2003-03-28 nro 237) kuluttajaosto-osan mukaan. Muissa tapauksissa olemme vastuussa vain näiden ehtojen rikkomuksista ja vain kokonaissummasta, joka vastaa vuosittaista tilausmaksuasi, ellei kyse ole törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisesta teosta aiheutunut tapaus. Näitä rajoituksia sovelletaan vain, jos ne ovat sovellettavissa Tanskan lainsäädännön kanssa.

11. Ylivoimainen este

11.1. Goodiebox ei ole vastuussa tilauksesta johtuvien velvoitteiden noudattamatta jättämisestä tai viivästymisestä, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä.

11.2. Ylivoimaiseen esteeseen sisältyy kaikki toimintamme, tapahtumat, epäonnistumiset tai onnettomuudet, jotka ovat meidän valvontamme ulkopuolella, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, seuraavat:

11.2.1. Lakot, työsulut tai muut ammatilliset toiminnat;

11.2.2. Mellakat, hyökkäykset, terrori-iskut tai terrori-iskujen uhat, sota tai sotavalmistelujen uhka;

11.2.3. Tulipalo, räjähdys, myrsky, tulva, maanjäristys, epidemia tai muut luonnonkatastrofit;

11.2.4. Este käyttää rautateitä, laivoja, lentokoneita, autoja tai muita julkisia tai yksityisiä kuljetusvälineitä; ja

11.2.5. Este käyttää julkisia tai yksityisiä televerkkoja.

11.3. Tilausvelvoitteidemme katsotaan keskeytetyksi Ylivoimaisen esteen ajaksi. Goodiebox pyrkii kohtuullisin voimin lopettamaan ylivoimaisen esteen tapahtuman tai löytämään ratkaisun tilausten mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi ylivoimaisesta esteestä huolimatta.

12. Kolmansien osapuolien verkkosivustot

12.1. Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä verkkosivustoille, joita ylläpitää jokin kumppaneistamme, tytäryhtiöistämme, mainostajistamme tai muu kolmas osapuoli. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen sisällöstä tai niissä tarjottavista tavaroista tai palveluista.

13. Viestit

13.1. Ole hyvä ja lähetä viestit meille osoitteeseen [email protected]. Viestimme sinulle lähetetään verkkosivuston kautta antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

14. Immateriaalioikeudet

14.1. Goodiebox tai lisenssinhaltija omistaa kaikki immateriaalioikeudet verkkosivustoon ja kaikkiin verkkosivustolla julkaistuihin materiaaleihin. Nämä oikeudet ja materiaalit ovat tekijänoikeuksien suojaamia ja kaikki oikeudet pidätetään.

14.2. Voit tulostaa kopion tai ladata otteita sivustolta henkilökohtaiseen käyttöösi. Et saa käyttää mitään osaa tekijänoikeuksilla suojatusta aineistostamme mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen hankkimatta ensin lisenssiä meiltä tai lisenssinhaltijalta.

14.3. Jaamme toisinaan tilaajiemme kuvia Goodieboxin Some-kanavilla ja muissa viestintätarkoituksissa. Näissä tapauksissa pyydämme sinulta kuitenkin aina kuvan käyttöön henkilökohtaisen luvan (Instagram-stooreja lukuunottamatta), ja merkitsemme kuviin niiden alkuperäisen lähteen. Voimme halutessasi poistaa kuvat kanaviltamme, jos muutat myöhemmin mieltäsi!

15. Lisäykset ja muutokset

15.1. Saatamme ajoittain tehdä lisäyksiä tai muutoksia näihin ehtoihin. Sinua sitovat Goodieboxin tilauksen yhteydessä voimassa olleet ehdot, ellemme ilmoita sinulle näiden ehtojen muutoksista, etkä ilmoita meille 60 päivän kuluessa ilmoituksesta, ettet hyväksy näitä muutettuja muutoksia (tarvittaessa tilauksesi päättyy heti).

16. Oikeuksien ja velvollisuuksien siirto

16.1. Et voi luovuttaa tilauksen mukaisia ​​oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman erillistä kirjallista lupaa. Goodiebox voi siirtää tilauksen oikeudet tai velvollisuudet, milloin tahansa tilauksesi ajanjakson aikana.

17. Lain valinta ja riidat

17.1. Nämä ehdot ja tilauksesi on tulkittava ja sovellettava Tanskan lainsäädännön mukaisesti. Näistä ehdoista tai tilauksestasi johtuvat riidat on ratkaistava Tanskan siviilioikeudessa.

18. Lahjakortti

18.1. Lahjakortin ostajalla on kahden viikon rahat takaisin -takuu. Rahat voidaan palauttaa vain, jos vastaanottaja ei ole lunastanut lahjakorttia.

18.2. Lahjakortin vastaanottaja ei voi saada maksetun lahjakortin arvoa.

18.3. Kun lahjakortti lunastetaan, vastaanottaja saa ensimmäisen Goodieboxin seuraavan toimituksen yhteydessä (tavallisesti kunkin kuukauden toisella viikolla).

18.4. Jos et ole tyytyväinen boxiin lahjakortin tilaajana, emme voi palauttaa boxin hintaa. Sen sijaan voit palauttaa boxin ja saada 499 goodiepointsia käyttäjäprofiilisi, joka vastaa uutta yhden kuukauden Goodieboxia. Pointseja voit käyttää, kun lahjakorttitilauksen voimassaolo päättyy.

VOIT LUOTTAA MEIHIN

  Loading...