Välittäminen on osa onnellisuutta

Onnellisuus on Goodieboxille tärkeää, mutta sen ei pitäisi koskaan tapahtua ympäristön kustannuksella. Siksi valitsemme pakkauksemme sekä tuotteemme harkiten. Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme toimintaamme ja vähentääksemme ekologista jalanjälkeämme.

1

100 % biohajoava boxi

Kaikki boximme ovat globaalin FSC-suojeluyhdistyksen hyväksymiä, ja käytämme vain ykkösluokkaista paperia. Se tarkoittaa, että boxiin käytettävä paperi 100 % kierrätettyä. Boximme ovat myös biopohjaisia ja -hajoavia.

2

Ympäristöystävälliset tuotteet

Teemme yhteistyötä paikallisten ja eurooppalaisten tuotemerkkien kanssa, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä. Valitsemme tuotteet boxeihin tarkoin kriteerein. Se tarkoittaa, että suosimme luonnollisia, vegaanisia ja ekologisia tuotemerkkejä, jotka suosivat kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.

3

Sosiaalinen vastuu

On tärkeää auttaa myös apua tarvitsevia. Siksi lahjoitamme kerran vuodessa Limited edition -boximme voitot jollekin hyvää tekevälle organisaatiolle. Tuemme toki apua tarvitsevia muutenkin: lahjoitamme esimerkiksi joululahjoja kodittomille.

  Loading...