banner banner

Näin Goodiebox toimii

Olemme vastanneet kolmeen useimmin kysyttyyn kysymykseen, jotta ymmärrät, mistä tässä oikein on kyse!

1Mitä “oma aika” tarkoittaa?

Lyhyesti: niitä pieniä breikkejä, jolloin voit hyvin mielin keskittyä sinua ilahduttaviin asioihin ja ladata akkujasi. Me kaikki tarvitsemme joskus omaa aikaa arjesta selviytymiseen. Goodieboxin tehtävänä on taas tehdä siitä mahdollisimman ihanaa!

2Miten se on mahdollista?

Hyvä kysymys! Goodiebox sisältää upeita kauneus- ja hemmottelutuotteita, joista sinä maksat vain 24,95 €.

+ 75 €
Boxin arvo

Tuotteita aina vähintään
75 € arvosta.

24,95 €
Hinta sinulle

Ei toimituskuluja.
Voit peruuttaa jäsenyytesi
milloin tahansa.

Alt Text!
+ 75 €
Boxin arvo

Tuotteita vähintään 75 € edestä

24,95 €
Hinta sinulle

Ei toimituskuluja.

Liity jäseneksi tänään niin saat tämän boxin!

Maksat vain: 24,95 €
Arvo: 80 €

Maksat vain: 24,95 € Arvo: 80 €

Liity jäseneksiEi sitoutumispakkoa
Liity jäseneksiEi sitoutumispakkoa

Meidän yhteistyökumppaneitamme

@blondie.1978

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ei hätää, tässä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

 • Mikä Goodiebox on?

  Goodiebox on kerran kuussa ilmestyvä hemmotteluboxi, joka sisältää 5-7 laadukasta ja suosittua kauneudenhoitotuotetta. Boxin sisältö vaihtelee kuukausittain ja on suunniteltu aina iloiseksi yllätykseksi! Boxiin valikoidut tuotteet ovat läpäisseet tarkat laatuvaatimukset, oli kyse sitten meikeistä, tuoksuista, ihonhoito- tai hiustenhoitotuotteista. Tässä paras osuus: jokaisen boxin arvo on aina vähintään 75 €.
 • Kuinka paljon Goodiebox maksaa?

  Boxi maksaa sinulle vain 24,95 € kuukaudessa, sisältäen postituksen. Haluamme yllättää jäsenemme vain positiivisesti, eli piilokuluja tilaukseen ei kuulu!
 • Milloin rahat laskutetaan tililtäni?

  Veloitamme ensimmäisen kuun boxin heti, kun olet liittynyt jäseneksi. Seuraavat Goodieboxit veloitetaan aina kuun viimeisellä viikolla. Huomioi siis, että saatamme veloittaa sinulta kaksi maksua ensimmäisen kuukauden aikana. Mikäli liityt kuukauden alussa, veloitamme liittymisen yhteydessä myös viimeisen kuukauden boxin, jonka lähetämme sinulle heti. Miksi? Koska haluamme aloittaa sinun hemmottelemisen mahdollisimman pian! Tämän jälkeen veloitamme kuluvan kuukauden Goodieboxin noin 1-2 viikon päästä ensimmäisestä maksusta. (Pssst. Voi lukea lisää ensimmäisestä Goodieboxistasi kohdasta “Milloin saan ensimmäisen Goodieboxini”).

  Jos et syystä tai toisesta halua pitää jo vastaanottamaasi boxia, ei hätää! Voit käyttää aina palautusoikeuttasi ja lähettää boxin takaisin meille. Riittää, että huikkaat asiasta meille osoitteeseen [email protected].

 • Milloin saan ensimmäisen Goodieboxini?

  Koska Goodiebox-lähetyksemme tapahtuvat kerran kuussa, tilauksen ja toimitusten välillä saattaa kulua tovi.

  Siksi lähetämme sinulle ensimmäisen Goodieboxisi heti, kun olet rekisteröitynyt. Ensimmäinen Goodieboxisi on viimeisimpänä lähetetty boxi (mikäli niitä on vielä jäljellä). Boxi saapuu sinulle noin viikon kuluessa.

  Jos siis vaikkapa liityt heinäkuun alussa, saat ensin kesäkuun Goodieboxin. Tietysti lähetämme sinulle myös heinäkuun Goodieboxin heti, kun se ilmestyy. Tai jos liityt jäseneksi heinäkuun lopussa, saat heinäkuun Goodieboxin ja toisen elokuussa.

 • Olen allerginen tietyille tuotteille ja ainesosille. Mitä minun tulisi tehdä?

  Valitettavasti emme voi tällä hetkellä taata, että Goodiebox ei sisältäisi mitään yksittäisiä tuotteita tai ainesosia. (Tietysti noudatamme kaikkia eurooppalaisia ja suomalaisia säädöksiä!)

  Otamme asian kuitenkin hyvin vakavasti. Koska tapoihimme ei kuulu luvata liikoja, emme voi taata, että pystyisimme tarjoamaan erityisiä allergiaystävällisiä Goodieboxeja. Jos olet tai olet ollut aiemmin allerginen jollekin tuotteelle tai ainesosalle, suosittelemme sinua aina tarkistamaan tuotteen sisällön perusteellisesti. Voit myös ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen uusien tuotteiden testaamista. Tietenkin voit kysyä neuvoa myös meiltä sähköpostitse [email protected]. Autamme aina mielellämme!

 • Kuinka annan palautetta tuotteista?

  Antaaksesi palautetta sinun tulee olla kirjautuneena Goodiebox-profiiliisi. ‘’Minun profiilini’’-kohdan alta löydät otsikon nimeltä ‘’Arvostele tuotteet”. Tämän jälkeen klikkaa kohtaa ‘’Arvostele kuukauden boxi’’. Siellä voit jakaa ajatuksesi tuotteista. Muista vielä painaa ‘’lähetä’’-nappulaa jokaisen tuotteen kohdalla, kun olet valmis. Kiitämme arvosteluistasi jo etukäteen!
 • Mitä jos kuukausittain boksi on minulle liikaa? Voinko peruuttaa tilaukseni?

  Ei huolta, tottakai! Goodiebox-jäsenyys ei ole sitova, joten voit tauottaa tai peruuttaa sen milloin tahansa osoitteessa https://www.goodiebox.fi/comebacksoon (vaikka hyvästit sattuvatkin meitä aina sydämeen). Muistathan, että peruuttamalla jäsenyytesi menetät kuitenkin kaikki keräämäsi Goodiepoints-pisteet muiden jäsenetujen lisäksi. Jos kuukausittaiset boksit ovat sinulle liikaa, suosittelemmekin sinulle tauon pitämistä. Se on maksutonta ja Goodiepoints-pisteesi ja muut jäsenetusi säilyvät!

3Selaile aiemmin ilmestyneitä boxeja

Tässä muutama esimerkki:

 • Dancing In The RainDancing In The Rain
 
 • Wear Your PrideKeep It Fresh
 
 • GoodieboxprisenKeep It Fresh
 
 • On The GoKeep It Fresh
 
  Loading...