Tietosuoja

Alta löydät yksityiskohtaisen yhteenvedon kaikesta datan käyttöön liittyvästä sekä siitä kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi. Tähän alkuun haluamme kiittää sinua siitä, että otat aikaa lukeaksesi tämän. Haluat olla perillä asioista. Se on hienoa. Kiitos.

Seuraavat tiedot voivat olla hieman hankala ymmärtää, sillä niiden alkuperänä on EU:n asettamat viralliset määräykset. Nämä määräykset kattavat kaikenlaiset yritykset - niin suuret kuin pienet, kuten Goodiebox. Joten mikäli jokin asia jää epäselväksi tai kaipaat selvennystä, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected] tai soittamalla numeroon +358 753 252872. Autamme mielellämme.

Me Goodieboxilla olemme sitoutuneet suojelemaan kaikkien asiakkaidemme sekä jäsentemme yksityisyyttä, ja niin myös sinun. Goodiebox ApS (‘’Goodiebox’’ tai ‘’me’’) olemme vastuussa kaikesta www.goodiebox.fi -sivuston sekä siihen sidoksissa olevien tiedotusvälineiden (“sivut”) kautta kerätystä henkilödatasta. Olemme kuvanneet kaiken yksityiskohtaisesti alla olevaan tiedotteeseen antaaksemme sinulle selkeämmän ja kattavamman kuvan keräämämmästämme tiedosta, sen käytöstä ja sinun oikeuksistasi. Mutta kuten jo mainitsimme - mikäli jokin jää askarruttamaan tai kaipaat apua, voit aina olla meihin yhteydessä.

Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme sinusta?

Keräämme henkilötietoja sinusta, joita toimitat meille suoraan ja sivuston käytön kautta. Nämä tiedot voivat sisältää seuraavaa:

  • Tietoja, jotka tarjoat meille käyttäessäsi nettisivujamme (esim. Nimesi, yhteystiedot, iho ongelmasi ja yleinen ulkonäkösi, tuotearvostelut ja kaikki tiedot, jotka olet lisännyt profiiliisi).
  • Tapahtuma- ja laskutustiedot, jos teet ostoksia meillä tai käytät sivustoamme (esim. luotto- tai maksukortti- ja toimitustiedot). Me Goodieboxilla emme säilytä luottokorttitietojasi itse. Ne sijaitsevat erityisessä salatussa palvelussa, meidän niin sanotussa PPC-sertifioidussa maksuportissa.
  • Vuorovaikutuksesi kanssamme. (esim. ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme tai viestintä sosiaalisen median kautta)
  • Antamasi tiedot kilpailuun tai kyselyyn osallistuessasi.
  • Automaattisesti kerätty tieto. käyttäen evästeitä tai muita seurantamenetelmiä - kuten tietoja sivuista, joilla olet vieraillut. Saatamme myös kerätä tietoa käyttämästäsi laitteesta - esim. Tietokone tai puhelin.
  • Muut sivuston ylläpitämiseen tarvittavat tiedot, esimerkiksi voimme käyttää sijaintiasi, jos annat meille siihen suostumuksesi.

Mihin käytämme henkilötietoja?

Henkilötietojen käyttötarkoitus riippuu siitä kuinka käytät sivustoamme, kanssakäymisestäsi kanssamme ja meille antamistasi käyttöoikeuksista.

Käytämme henkilötietojasi:

  • Tilauksesi täyttämiseksi ja online jäsenyytesi ylläpitämiseksi.
  • Asiakaspalvelun kautta lähettämiesi viestien ja reklamaatioiden vastaamiseen ja hallitsemiseen.
  • Räätälöidäksemme sivustoa sinun tarpeisiin sopivaksi ja näyttääksemme sinulle sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua profiilisi tietojen, ostohistorian ja selaustoiminnan perusteella.
  • Jotta voimme parantaa ja ylläpitää sivustoa, sekä seurata sen käyttöä.
  • Markkinatutkimukseen, esim. saatamme olla yhteydessä sinuun ja pyytää palautetta tuotteistamme.
  • Lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä, ja näyttääksemme sinulle kohdennettua mainontaa, kun meillä on sille suostumuksesi tai muuten lupa tehdä niin.
  • Noudattaaksemme lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä velvoitteitamme.

Käsittelemme henkilötietojesi seuraavan tietosuojalainsäädännön nojalla:

  • Koska tietojen käsittely on välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi, tai tiettyjen valmistavien toimenpiteiden suorittamiseksi ennen kuin voimme tehdä sopimuksen kanssanne (esimerkiksi, kun tilaat meiltä boksin käytämme henkilökohtaisia tietojasi maksun käsittelemiseksi ja tilauksen toimittamiseksi).
  • Koska olet antanut meille suostumuksesi. (Esimerkiksi kun otat meihin yhteyttä, kun lisäät vapaaehtoisia tietoja profiiliisi, tai sallit vastaanottamaan meiltä markkinointia)
  • Koska sähköisen kaupankäynnin tarjoajan edun mukaista on ylläpitää ja edistää palveluitamme. Pyrimme aina ymmärtämään jäseniämme ja asiakkaitamme paremmin, tarjotaksemme parhaat mahdolliset tuotteet ja asiakaskokemuksen. Käytämme tietojasi kohdentamaan sivustosi näkymää, jotta se olisi mielenkiintoisempaa ja merkityksellisempää tuotteiden ja tarjouksien näkökulmasta.
  • Sivustomme mahdollistaa lisätietojen lisäyksen tilisi profiiliin, kuten tiedon iästäsi, ihotyypistä, ihonväristä, hiustyypistä, väri mieltymyksistä sekä suosikkituotteista ja -tuotemerkeistä. Käsittelemme näitä tietoja erityisen varoen, sillä ymmärrämme, että ne voivat paljastaa tietoja esimerkiksi etnisyydestänne tai terveydestänne. Sinun ei tarvitse antaa meille näitä tietoja, ja voit poistaa ne tai päivittää niitä milloin tahansa.

Markkinointi

Meistä on ihana kommunikoida asiakkaidemme ja jäsentemme kanssa. Tämän takia, markkinointi- asetuksista riippuen, saatamme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä sähköisesti, puhelimitse tai postitse. Jotkin näistä viesteistä voidaan kohdentaa sinulle aiemman selaus- tai ostotoiminnan ja muiden sinuun liittyvien tietojen perusteella.

Jos et enää halua olla jäsen tai vastaanottaa mitään markkinointiviestejä meiltä, voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä (alla olevat tiedot), klikkaamalla sähköpostiviestien *lopeta tilaus* -tilauslinkkiä tai päivittämällä tilisi asetukset. Jos peruutat markkinoinnin kokonaan, ota huomioon, että voimme silti ottaa sinuun yhteyttä aika ajoin palveluilmoitusten kanssa (esim. tilaus- ja toimitusvahvistukset sekä tiedot laillisista oikeuksista)

Saatat nähdä sivustomme mainoksia myös kolmannen osapuolen verkkosivustoilla, kuten sosiaalisessa mediassa. Nämä mainokset voidaan kohdentaa sinulle evästeiden avulla. Kun näet mainoksen sosiaalisessa mediassa, tämä voi johtua siitä, että olemme ottaneet sosiaalisen verkoston käyttöön näyttämään mainoksia asiakkaillemme tai asiakkaille, jotka vastaavat asiakkaidemme väestötietoprofiilia. Joissakin tapauksissa tämä saattaa edellyttää sähköpostiosoitteesi jakamista sosiaalisen verkoston kanssa. Jos et halua nähdä kohdennettuja mainoksia, voit muuttaa eväste- ja tietosuoja-asetuksia selaimellasi ja näiden kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.

Kenen kanssa jaamme näitä henkilökohtaisia tietoja?

Jaamme asiakkaidemme ja jäsentemme henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa vain kun se on tarpeellista.

Jaamme henkilökohtaisia tietoja seuraavien kolmansien osapuolten kanssa:

  • Muiden yhtiöiden ryhmään kuuluvien yritysten kanssa, mikäli se on sivuston käytön kannalta tarpeellista.
  • Meille työskentelevien toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa, esim. maksuprosessoijat ja huolintayhtiöt.
  • Meidän ammattilaisten ja oikeudellisten neuvonantajien kanssa.
  • Kolmansien osapuolten kanssa, jotka harjoittavat petosten torjuntaa ja edistävät niiden havaitsemista.
  • Valvontaviranomaisten tai muiden viranomaisten kanssa, esim. Ilmoittaaksemme petoksesta tai vastauksena lailliseen pyyntöön.

Jos myymme liiketoiminnan varoja, asiakkaidemme henkilökohtaiset tiedot voidaan luovuttaa mahdolliselle ostajalle. Sellaisessa tilanteessa teemme parhaamme, että ostaja sitoutuu noudattamaan yksityisyydensuojaamme.

Muussa tapauksessa, jos meillä on suostumuksesi tai muulla tavoin laillisesti oikeus tehdä niin.

Varastointi ja säilytys

Käytämme palveluntarjoajia ympäri maailmaa. Näin ollen henkilötietojasi voidaan käsitellä myös Euroopan ulkopuolisissa maissa, myös maissa, joissa saattaa olla vähemmän tietosuojaa kuin paikallisen lainsäädännön mukaan. Jos siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti varmistamme, että yksityisyydensuojaasi suojataan asianmukaisesti asianmukaisilla suojatoimilla, erityisesti EU: n tavanomaisilla sopimuslausekkeilla. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja näistä suojatoimista.

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin tarvitsemme niitä edellä kuvattuihin tarkoituksiin, joten tämä aika vaihtelee riippuen tekemistäsi toimenpiteistä kanssamme. Esimerkiksi, niin kauan kun olet jäsen, jos olet tehnyt yksittäisen ostoksen kanssamme, pidämme kirjaa ostoksestasi laskutus-, vero- ja takuuasioita varten. Voimme myös pitää kirjaa kirjeenvaihdostamme kanssasi (esimerkiksi jos olet tehnyt reklamaation tuotteesta) niin kauan kuin on välttämätöntä suojella meitä oikeudelliselta vaatimukselta. Jos meillä ei enää ole tarvetta säilyttää tietojasi, poistamme ne. Huomaa, että jos olet luopunut markkinointiviestinnästä, pidämme kirjaa sähköpostiosoitteestasi, jotta emme lähetä sinulle sähköpostiviestejä tulevaisuudessa.

Tietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määritellyn tarkoituksen saavuttamiseksi, ellei laki, vero- tai sääntelysyistä tai muista laillisesti liiketoiminnallisista syistä vaadita tai sallita pidempää säilytysjaksoa.

Tarkoitus: Goodiebox.fi -sivuston markkinointitarkoitus Aika: 3 vuotta viimeisimmän toiminnan jälkeen, esim. Osto, viestintätoiminta tai verkkosivustollamme vierailu. Jos olet antanut luvan markkinointiin (sähköposti, tekstiviestit, puhelin jne.) ja niin kauan kuin meillä on suostumuksesi.

Tarkoitus: Tilaushistoria ja velvollisuudet täyttää Goodiebox.fi -sivuston kautta tehdyt tilaukset. Aika: 7 vuotta tai niin kauan kuin meidän on noudatettava tarvittavia lakivaatimuksia.

Tarkoitus: goodiebox.fi -palvelun asiakaspalvelu
Aika: 3 vuotta tai niin kauan kuin meidän on noudatettava tarvittavia lakivaatimuksia

Tarkoitus: goodiebox.fi -sivuston asiakaskokemus
Aika: 3 vuotta viimeisimmän toiminnan jälkeen, esim. osto, viestintätoiminta tai verkkosivustollamme vierailu. Jos olet antanut luvan markkinointiin (sähköposti, tekstiviestit, puhelin jne.) Ja niin kauan kuin meillä on suostumuksesi.

Tarkoitus: Goodiebox.fi -sivuston petostenja riskien arviointi
Aika: 3 vuotta tai niin kauan kuin meidän on noudatettava tarvittavia lakivaatimuksia.

Tarkoitus: Noudattaa goodiebox.fi -lainsäädäntöä
Aika: Niin kauan kuin meidän on noudatettava tarvittavia lakivaatimuksia

Turvallisuus

Tämä sivusto varmistaa, että tiedot salataan kun sivustolta poistutaan. Tämä prosessi käsittää tietojen tai tietojen muuntamisen koodiksi luvattoman pääsyn estämiseksi. Tämä sivusto noudattaa tätä prosessia ja käyttää turvallisia menetelmiä kaikkien luotto- ja maksukorttitapahtumien suojaamiseksi. Salausmenetelmiä kuten SSL:ää, käytetään asiakkaiden tietojen suojelemiseen, kun ne siirtyvät tälle sivustolle ja täältä sivustolta suojatun tietoliikennekanavan kautta. Vaikka teemme kaiken voitavamme sen varmistamiseksi, että henkilökohtaisia tietojasi suojellaan aina sivustoltamme, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen tietojen turvallisuutta ja eheyttä.

Lapset

Sivustomme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, eikä alle 18-vuotias saa käyttää sivustoa. Emme kerää alle 18-vuotiaiden henkilötietoja.

Evästeet

Sivustomme käyttävät evästeitä ja vastaavia tekniikoita, jotta sivuston sisältöä voidaan parantaa ja sen toimintoja pystytään ymmärtämään kohdennettua mainontaa varten. Katso lisätietoja evästekäytänöstämme, ja lue käyttämistämme evästeistä ja eväste asetusten muuttamisesta.

Sinun oikeutesi

Sinulla on tiettyjä henkilötietojesi oikeuksia, kuten oikeus käyttää, siirtää, korjata ja pyytää henkilötietojesi poistamista.

Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilökohtaisten tietojesi käyttämistä tiettyihin tarkoituksiin, mukaan lukien markkinoinnin lähettämiseen. Katso lisätietoja kohdasta "Markkinointi".

Me noudatamme pyyntöjäsi käyttää oikeuksiasi sovellettavan lain mukaisesti. Huomaa kuitenkin, että näihin oikeuksiin liittyy useita rajoituksia, ja voi olla tilanteita, joissa emme voi noudattaa pyyntöäsi. Jos haluat esittää henkilökohtaisia tietojasi koskevia pyyntöjä tai jos sinulla on kysyttävää tai huolta henkilökohtaisista tiedoistasi, ota yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen valvontaviranomaiseen tietosuojasta.

Yhteystiedot koskien henkilökohtaisia tietoja

Jos haluat pääsyn sinusta rekisteröityihin tietoihin ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] Jos virheellisiä tietoja on rekisteröity tai jos sinulla on muita vastaväitteitä, voit ottaa yhteyttä samaan paikkaan. Sinulla on mahdollisuus saada käsitys siitä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity, ja voit vastustaa rekisteröintiä henkilötietolain mukaisesti.

Asiakkaana ja jäsenenä sinulla on oikeus kerättyihin tietoluokkiisi (15, 16 ja 17 artikla), ja voit vastustaa rekisteröintiä EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) asiaankuuluvien sääntöjen mukaisesti. Asianmukaisesta pyynnöstä päivitämme, muutamme tai poistamme tarkistamamme henkilötiedot, jollei mitään lain vastaista ole.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistetaan kohtuuttomasti, vaativat suhteettomia teknisiä toimenpiteitä (esim. Uuden järjestelmän kehittäminen tai olemassa olevien prosessien huomattava muuttaminen), jotka vaikuttavat muiden henkilöiden henkilötietoihin, tai erittäin epäkäytännölliset pyynnöt (esim. Tiedot varmuuskopiointijärjestelmistä). Kaikki tätä koskevat tiedustelut on osoitettava suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected]

Protection of personal data

Lain mukaan henkilökohtaiset tietosi on tallennettava turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tallennamme henkilötietojasi korkean tietoturvan palvelimille, jotka sijaitsevat valvotuissa tiloissa. Turvatoimenpiteitämme seurataan jatkuvasti sen selvittämiseksi, käsitelläänkö käyttäjätietojamme oikein, samalla kunnioittaen sinun käyttöoikeuksiasi. Emme kuitenkaan voi taata 100 prosentin turvallisuutta tiedonsiirrolle Internetin kautta. Tämä tarkoittaa, että voi olla riski, että muut pääsevät laittomasti käsiksi tiedonsaantiin, kun tietoja lähetetään ja tallennetaan sähköisesti. Lähetät henkilökohtaiset tietosi omalla vastuullasi.

Henkilökohtaisia tietoja poistetaan tai muutetaan anonyymiksi jatkuvasti, kun tarkoitus, jota varten ne on kerätty lopetetaan.

nternetin nopea kehitys tarkoittaa, että muutokset henkilötietojemme käsittelyssä saattavat olla tarpeen. Siksi pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa näitä henkilötietojen käsittelyä koskevia ohjeita. Jos teemme muutoksia, korjaamme tietysti sivun alaosassa olevan "viimeisin päivitys" -päivämäärän. Merkittävien muutosten sattuessa ilmoitamme siitä sinulle verkkosivustoillamme näkyvän ilmoituksen muodossa.

Sinulla on mahdollisuus valittaa sinua koskevien tietojen käsittelystä. Valitus toimitetaan Tanskan tietosuojavirastolle.

Ota meihin yhtyettä

Jos mielestäsi on - kuten edellä mainittiin - kohtia, jotka ovat mielestäsi epäselviä tai kaipaavaat vielä selvitettävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +358 753 252872

Osoite:: Personal data manager, Goodiebox ApS, Artillerivej 86, 5th floor, 2300 Copenhagen S

  Loading...